2016-06-23 06:00

2016-06-23 06:00

Tro inte att de lyssnar!

VÄRMLANDSTRAFIK:

Är det ingen som kan få stopp på Värmlandstrafiks verksamhet innan hela Värmland förstörs? Det är inte bara hållplatser för tågen som de försämrar, och tro inte att de lyssnar! Det som är mest skrämmande är att de själva gör nya regler, om det inte fungerar som det var tänkt.

Ta vårdlinjerna som går från olika kommuner till Centralsjukhuset i Karlstad. Där försämrades turlistan så mycket att det är omöjligt att åka med. Det blev sjuktaxi i stället, som kostade betydligt mer – och blev kortvarig, det var för få som åkte med vårdlinjen.

Nu måste något göras! Vi för in en regel om att alla måste acceptera en väntetid på 1,5 tim före och efter läkarbesöket. Förstår Värmlandstrafik vad det innebär för någon som är sjuk? Nu tar ett sjukhusbesök sex–sju timmar i stället för tre. Väntetiden blir betydligt längre än 1,5 timmar, om man ska ha en anslutningsbil från hållplatsen till hemmet.

Återinför fjolårets turlista och där ni hade resenärer, och även svårt sjuka kunde åka med!

Värmlandstrafik = diktatur

Är det ingen som kan få stopp på Värmlandstrafiks verksamhet innan hela Värmland förstörs? Det är inte bara hållplatser för tågen som de försämrar, och tro inte att de lyssnar! Det som är mest skrämmande är att de själva gör nya regler, om det inte fungerar som det var tänkt.

Ta vårdlinjerna som går från olika kommuner till Centralsjukhuset i Karlstad. Där försämrades turlistan så mycket att det är omöjligt att åka med. Det blev sjuktaxi i stället, som kostade betydligt mer – och blev kortvarig, det var för få som åkte med vårdlinjen.

Nu måste något göras! Vi för in en regel om att alla måste acceptera en väntetid på 1,5 tim före och efter läkarbesöket. Förstår Värmlandstrafik vad det innebär för någon som är sjuk? Nu tar ett sjukhusbesök sex–sju timmar i stället för tre. Väntetiden blir betydligt längre än 1,5 timmar, om man ska ha en anslutningsbil från hållplatsen till hemmet.

Återinför fjolårets turlista och där ni hade resenärer, och även svårt sjuka kunde åka med!

Värmlandstrafik = diktatur

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.