2016-06-23 06:00

2016-06-23 06:00

Ensam är inte stark

REGIONER:

Svar till signaturen J Lundborger (NWT 20/6):

Du har totalt missuppfattat ämnet: Sverige ska – äntligen! – få en ny och mer relevant regionindelning. Den länsorganisation som vi har nu etablerades i och med regeringsformen 1634, så man kan ju tycka att det börjar bli dags för en förändring... Men du ältar, stockkonservativt och dumpatriotiskt, din idé om att ensam är stark och att Värmland är sig själv nock. Det är tragiskt!

För Sverige i tiden

Svar till signaturen J Lundborger (NWT 20/6):

Du har totalt missuppfattat ämnet: Sverige ska – äntligen! – få en ny och mer relevant regionindelning. Den länsorganisation som vi har nu etablerades i och med regeringsformen 1634, så man kan ju tycka att det börjar bli dags för en förändring... Men du ältar, stockkonservativt och dumpatriotiskt, din idé om att ensam är stark och att Värmland är sig själv nock. Det är tragiskt!

För Sverige i tiden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.