2016-06-23 06:00

2016-06-23 06:00

Bråkigt på asylboenden

VÄRMLAND:

Runt om i Sverige – och här i värmländska Filipstad, Årjäng med flera platser – inrapporteras anmärkningsvärt många polisingripanden efter bråk på asylboenden.

Inte sällan kan man i polisrapporter läsa om knivslagsmål med mera, vilket är en hemsk utveckling. Man kan undra hur personer vågar och vill jobba i närheten av detta, som måste ta extremt mycket resurser av det polisiära och välfärden i stort.

Verklighetsförankrad

Runt om i Sverige – och här i värmländska Filipstad, Årjäng med flera platser – inrapporteras anmärkningsvärt många polisingripanden efter bråk på asylboenden.

Inte sällan kan man i polisrapporter läsa om knivslagsmål med mera, vilket är en hemsk utveckling. Man kan undra hur personer vågar och vill jobba i närheten av detta, som måste ta extremt mycket resurser av det polisiära och välfärden i stort.

Verklighetsförankrad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.