2016-06-22 06:00

2016-06-22 06:00

Var kommer smutsen från?

BILTVÄTT:

Jag tvättar min bil hemma på gården, men det får man tydligen inte. Det finns så mycket farligt på bilen att man ska åka till en tvätthall och göra det.

Men varifrån kommer då det farliga som fastnar på min bil?

Biltvättande gubbe

Jag tvättar min bil hemma på gården, men det får man tydligen inte. Det finns så mycket farligt på bilen att man ska åka till en tvätthall och göra det.

Men varifrån kommer då det farliga som fastnar på min bil?

Biltvättande gubbe

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.