2016-06-22 06:00

2016-06-22 06:00

Glömska bedöms på olika sätt

POLITIKER:

Tänk om det hade varit förra kommunalrådet i Årjängs kommun som ”glömt” att besiktiga sin bil eller slarvat med moms och deklarationer... Då hade det nog stått morska, myndiga människor i media och pekat finger åt henne!

Det är visst skillnad på politiker och politiker. Vissa behandlas med silkesvantar, andra med boxhandskar.

Lisbeth Karlsson

Tänk om det hade varit förra kommunalrådet i Årjängs kommun som ”glömt” att besiktiga sin bil eller slarvat med moms och deklarationer... Då hade det nog stått morska, myndiga människor i media och pekat finger åt henne!

Det är visst skillnad på politiker och politiker. Vissa behandlas med silkesvantar, andra med boxhandskar.

Lisbeth Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.