2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Värmland blir utskämt

TORSBY:

Då var det dags igen... nu stoppas Fortums förbättringar av dammen i Torsby. Ännu en tvist i Miljödomstolen. Landshövding Kenneth Johansson, ta ditt chefsansvar! För den lön du har ska du orka ta itu med juristavdelningens tokerier. Sluta att fega ur, landsbygden tål inte mer tok!

Landsbygdsupproret behöver startas nu. Värmland blir utskämt.

Värmlänning

Då var det dags igen... nu stoppas Fortums förbättringar av dammen i Torsby. Ännu en tvist i Miljödomstolen. Landshövding Kenneth Johansson, ta ditt chefsansvar! För den lön du har ska du orka ta itu med juristavdelningens tokerier. Sluta att fega ur, landsbygden tål inte mer tok!

Landsbygdsupproret behöver startas nu. Värmland blir utskämt.

Värmlänning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.