2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Inte nöjd med svar på fråga

112:

I samband med en 90-årig släkting fallolycka i hemmet ringde jag 112 för att fråga om hur vi skulle få den skadade till sjukhus på lämpligaste sätt. Vi kom överens om att sjuktransport var bättre än ambulans. När jag då frågade om telefonnumret dit blev svaret: Gå in på sociala medier eller se i telefonkatalogen.

Om de på 112 inte har tillgång till det numret så tycker jag de borde ordna det!

Janne

I samband med en 90-årig släkting fallolycka i hemmet ringde jag 112 för att fråga om hur vi skulle få den skadade till sjukhus på lämpligaste sätt. Vi kom överens om att sjuktransport var bättre än ambulans. När jag då frågade om telefonnumret dit blev svaret: Gå in på sociala medier eller se i telefonkatalogen.

Om de på 112 inte har tillgång till det numret så tycker jag de borde ordna det!

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.