2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Beröm till sjukvården

KNÄOPERERAD:

Efter många års värk har jag nu besökt vår fantastiska sjukvård och bytt ett knä. Jag var nervös inför operationen, men möttes där av solstrålar och nervositeten var borta. Vilka proffs, dessa läkare och sköterskor!

Efteråt: in på uppvaket där kolugna sköterskor såg till att jag mådde som en prins. Samma fina bemötande och glada miner sedan på vårdavdelningen.

Vilket bra arbete de gör, alla som tar hand om oss när det behövs!

Lasse Forsgren

Efter många års värk har jag nu besökt vår fantastiska sjukvård och bytt ett knä. Jag var nervös inför operationen, men möttes där av solstrålar och nervositeten var borta. Vilka proffs, dessa läkare och sköterskor!

Efteråt: in på uppvaket där kolugna sköterskor såg till att jag mådde som en prins. Samma fina bemötande och glada miner sedan på vårdavdelningen.

Vilket bra arbete de gör, alla som tar hand om oss när det behövs!

Lasse Forsgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.