2016-06-20 11:11

2016-06-20 11:11

Friande domar upprör

GRUPPVÅLDTÄKT:

Apropå gruppvåldtäkt på färja:

Hur kan dessa män gå fria? Utanför hytten står en vakt för att våldtäkten skall kunna genomföras. Kan någon förstå hur rättvisan kan fria dessa män? Anser de själva att detta är en normal situation, att flera män har samlag med en kvinna? Deras syn på kvinnan måste innebära att det är fritt fram för flera män att ha samlag med en kvinna.

Den hjärna som har denna människosyn måste vara förstörd på något sätt.

Har inte helt och hållet tappat tron på människan men nästan!

Apropå gruppvåldtäkt på färja:

Hur kan dessa män gå fria? Utanför hytten står en vakt för att våldtäkten skall kunna genomföras. Kan någon förstå hur rättvisan kan fria dessa män? Anser de själva att detta är en normal situation, att flera män har samlag med en kvinna? Deras syn på kvinnan måste innebära att det är fritt fram för flera män att ha samlag med en kvinna.

Den hjärna som har denna människosyn måste vara förstörd på något sätt.

Har inte helt och hållet tappat tron på människan men nästan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.