2016-06-14 06:00

2016-06-14 06:00

Ingen hjälp i Göteborg

MOSKÉER:

Det har funnits en moské i Göteborg i över 40 år skriver signaturen Stoiker (NWT 8/6). Ja, och hur har det gått i Bergsjön, på Hisingen och de andra förorterna? Och varifrån kommer de flesta som åker till Syrien och krigar/mördar för IS? För att inte tala om alla dödsskjutningar. Vad jag kan följa upp, så har det ju inte varit någon större hjälp med en moské. Nej, det är som han sa, vår statsminister: ”Vi har varit naiva.”

Oslo

Det har funnits en moské i Göteborg i över 40 år skriver signaturen Stoiker (NWT 8/6). Ja, och hur har det gått i Bergsjön, på Hisingen och de andra förorterna? Och varifrån kommer de flesta som åker till Syrien och krigar/mördar för IS? För att inte tala om alla dödsskjutningar. Vad jag kan följa upp, så har det ju inte varit någon större hjälp med en moské. Nej, det är som han sa, vår statsminister: ”Vi har varit naiva.”

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.