2016-06-13 06:00

2016-06-13 11:48

Ni räddade min son

Stöllet:

Tack räddningstjänsten i Stöllet för att ni i sista stund förhindrade min son från att sluta sitt liv i skogarna kring Stöllet.

Räddningstjänsten av i dag skall ersätta många funktioner i samhället som efterhand läggs ned. Bilolyckor, akuta sjukdomsfall, diverse larm – och sist men inte minst bränder. Om räddningstjänsten i Stöllet dras in/dras ner, såsom kommunen aviserat, då skulle min son i dag vara död. Nu var ni snabbt på plats tack vare närheten och lokalkännedomen.

Tacksam förälder

 

Räddningstjänsten av i dag skall ersätta många funktioner i samhället som efterhand läggs ned. Bilolyckor, akuta sjukdomsfall, diverse larm – och sist men inte minst bränder. Om räddningstjänsten i Stöllet dras in/dras ner, såsom kommunen aviserat, då skulle min son i dag vara död. Nu var ni snabbt på plats tack vare närheten och lokalkännedomen.

Tacksam förälder

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.