2016-06-13 06:00

2016-06-13 06:00

Lägg budgeten efter skolbehov

KIL:

Kommunalrådet George Forsberg (C) önskar en kvalitetshöjning av Kils skolor. Han säger i NWT den 9/6 att skolan har varit anpassad till budget och att man lyckats med det. Om kommunen i stället hade anpassat budget efter skolan skulle han förmodligen inte ha behövt önska sig en kvalitetshöjning. Vidare säger Forsberg att Kil har haft en hög meritnivå men att den har sjunkit på senare år. Det skulle ju händelsevis kunna bero på att C och S på senare år anpassat skolan efter budget.

Eftertänksam

Kommunalrådet George Forsberg (C) önskar en kvalitetshöjning av Kils skolor. Han säger i NWT den 9/6 att skolan har varit anpassad till budget och att man lyckats med det. Om kommunen i stället hade anpassat budget efter skolan skulle han förmodligen inte ha behövt önska sig en kvalitetshöjning. Vidare säger Forsberg att Kil har haft en hög meritnivå men att den har sjunkit på senare år. Det skulle ju händelsevis kunna bero på att C och S på senare år anpassat skolan efter budget.

Eftertänksam

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.