2016-06-13 06:00

2016-06-13 11:48

Kommunstyrelsen i ett nötskal

Torsby:

I fredagens NWT kunde man läsa att Torsby Kommun fått extra tillskott i kassan, men man avvaktar med pengar till räddningstjänsten, ska invänta MBR-nämndens beslut i juni.

I lördagens NWT får man besked att målsättningen är beslut om organisationen i augusti på grund av att Länsstyrelsens riskanalys måste inhämtas. Läser med förvåning att kommunstyrelsen är redo att skjuta till pengar för de stundande omställningarna. BESLUTET TAS JU I AUGUSTI !!!!!

Torsby kommunstyrelse i ett nötskal. Beslutet i augusti är bara ett spel för galleriet allt är redan bestämt. Skattepengar går till fina förmånsbilar och inte så dåliga löneökningar för tjänstemännen, då finns inga problem med kassan. För oss boende utanför Torsby tätort ska tryggheten med en bra räddningstjänst försämras. Kommunstyrelsens ordförande uttrycker sitt bekymmer för ökade kostnader framöver om man tillskjuter pengar så att räddningstjänsten blir kvar oförändrad. På detta kan jag svara, vi är många boende norr om Torsby till Långflon och vi är arga och besvikna på de styrande så bekymra Er inte för framtida problem med ekonomin, vi har rösträtt och ska befria Er från detta bekymmer.

PS. Även boende i Torsby samhälle har denna inställning. DS

Mycket besviken

 

I lördagens NWT får man besked att målsättningen är beslut om organisationen i augusti på grund av att Länsstyrelsens riskanalys måste inhämtas. Läser med förvåning att kommunstyrelsen är redo att skjuta till pengar för de stundande omställningarna. BESLUTET TAS JU I AUGUSTI !!!!!

Torsby kommunstyrelse i ett nötskal. Beslutet i augusti är bara ett spel för galleriet allt är redan bestämt. Skattepengar går till fina förmånsbilar och inte så dåliga löneökningar för tjänstemännen, då finns inga problem med kassan. För oss boende utanför Torsby tätort ska tryggheten med en bra räddningstjänst försämras. Kommunstyrelsens ordförande uttrycker sitt bekymmer för ökade kostnader framöver om man tillskjuter pengar så att räddningstjänsten blir kvar oförändrad. På detta kan jag svara, vi är många boende norr om Torsby till Långflon och vi är arga och besvikna på de styrande så bekymra Er inte för framtida problem med ekonomin, vi har rösträtt och ska befria Er från detta bekymmer.

PS. Även boende i Torsby samhälle har denna inställning. DS

Mycket besviken

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.