2016-06-03 06:00

2016-06-03 06:00

De borde ha stannat

FLYKTINGAR:

Svar till signaturen Alltid medmänniska (NWT 30/5):

Det finns nästan alltid en förklaring till varför människor begår våldshandlingar, men det är igen ursäkt för det. Med deras bakgrund hade jag förväntat mig att de hade fått nog av våld för resten av livet. De våldsamma borde ha stannat i sitt land och kämpat för det.

Enig med "Snart Sverigedemokrat"

Svar till signaturen Alltid medmänniska (NWT 30/5):

Det finns nästan alltid en förklaring till varför människor begår våldshandlingar, men det är igen ursäkt för det. Med deras bakgrund hade jag förväntat mig att de hade fått nog av våld för resten av livet. De våldsamma borde ha stannat i sitt land och kämpat för det.

Enig med "Snart Sverigedemokrat"

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.