2016-06-02 06:00

2016-06-02 06:00

Strävar efter ett brett program

6 JUNI:

Svar till Birgitta L (NWT 28/5):

När vi planerar programmet för firandet av nationaldagen strävar vi efter att få ett brett program som många kan uppskatta. Vi strävar efter en balans mellan tradition och moderna inslag som många Karlstadsbor kan vara intresserade av.

Vi har i Karlstad en institution som håller kvalitet i världsklass, Wermland Opera, som vi är stolta över och vill att många ska få ta del av. Nationaldagen är ett tillfälle för dem att nå ut till Karlstadsborna och bjuda på en musikupplevelse. Deras inslag är alltid knutet till den repertoar som de har aktuell för tillfället och den har en internationell prägel.

Nationaldagsfirandet i Karlstad ska spegla dagens Karlstad. Vi hoppas att du och många andra Karlstadsbor kan uppskatta programmet, men vi är väl medvetna om att det finns många olika uppfattningar om vad som är ett bra program.

Karin Karlsson

Verksamhetschef kultur- och fritidsförvaltningen

Svar till Birgitta L (NWT 28/5):

När vi planerar programmet för firandet av nationaldagen strävar vi efter att få ett brett program som många kan uppskatta. Vi strävar efter en balans mellan tradition och moderna inslag som många Karlstadsbor kan vara intresserade av.

Vi har i Karlstad en institution som håller kvalitet i världsklass, Wermland Opera, som vi är stolta över och vill att många ska få ta del av. Nationaldagen är ett tillfälle för dem att nå ut till Karlstadsborna och bjuda på en musikupplevelse. Deras inslag är alltid knutet till den repertoar som de har aktuell för tillfället och den har en internationell prägel.

Nationaldagsfirandet i Karlstad ska spegla dagens Karlstad. Vi hoppas att du och många andra Karlstadsbor kan uppskatta programmet, men vi är väl medvetna om att det finns många olika uppfattningar om vad som är ett bra program.

Karin Karlsson

Verksamhetschef kultur- och fritidsförvaltningen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.