2016-05-31 13:14

2016-05-31 13:14

Det måste få konsekvenser

ASYLBOENDE

Om mitt hem bombas sönder, om jag ser mina närmaste dödas och om jag måste fly för mitt liv till ett annat land i en öken där vänliga människor ser till att jag får någonstans att bo, att jag får mat och omvårdnad i en lugn och trygg miljö så kan jag försäkra dig om att jag inte skulle slänga maten på golvet om den inte behagade mig.

Om jag dessutom flyr från våld, blod och död så vore väl ännu mera våld i min nya miljö det sista jag skulle vilja uppleva.

Jag är mycket väl medveten om att det bara är ett fåtal flyktingar som beter sig på detta sätt, och det är bara dessa jag avser men icke desto mindre måste beteendet få konsekvenser!

Snart sverigedemokrat

Om mitt hem bombas sönder, om jag ser mina närmaste dödas och om jag måste fly för mitt liv till ett annat land i en öken där vänliga människor ser till att jag får någonstans att bo, att jag får mat och omvårdnad i en lugn och trygg miljö så kan jag försäkra dig om att jag inte skulle slänga maten på golvet om den inte behagade mig.

Om jag dessutom flyr från våld, blod och död så vore väl ännu mera våld i min nya miljö det sista jag skulle vilja uppleva.

Jag är mycket väl medveten om att det bara är ett fåtal flyktingar som beter sig på detta sätt, och det är bara dessa jag avser men icke desto mindre måste beteendet få konsekvenser!

Snart sverigedemokrat

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.