2016-05-31 09:38

2016-05-31 09:38

Barnens dag i stället för mors

KOMMERSIELLT

Varför följa affärsmännens uppmaning att hylla mor och far på en speciell dag? Tänk på alla barn som inga föräldrar har.

Detta patetiska kommersiella firande på en speciell dag, man kan hylla sina nära och kära ändå utan att springa runt och köpa saker som ingen behöver. Åk hem och hjälp era föräldrar istället eller bara prata och umgås med dem. Bor man långt bort så blir man jätteglad för ett telefonsamtal.

Däremot tycker jag man ska börja införa Barnens dag igen. Kommunerna borde ordna roliga aktiviteter över allt i Sverige och låta även handikappade och sjuka barn få uppleva en dag de drömt om. Det borde vi verkligen ha råd med i Sverige. Kanske kommunerna kan låta bli att kosta på sina anställda dyra bilar, så får de råd med detta!

Arg farmor

 

Detta patetiska kommersiella firande på en speciell dag, man kan hylla sina nära och kära ändå utan att springa runt och köpa saker som ingen behöver. Åk hem och hjälp era föräldrar istället eller bara prata och umgås med dem. Bor man långt bort så blir man jätteglad för ett telefonsamtal.

Däremot tycker jag man ska börja införa Barnens dag igen. Kommunerna borde ordna roliga aktiviteter över allt i Sverige och låta även handikappade och sjuka barn få uppleva en dag de drömt om. Det borde vi verkligen ha råd med i Sverige. Kanske kommunerna kan låta bli att kosta på sina anställda dyra bilar, så får de råd med detta!

Arg farmor

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.