2016-05-25 06:00

2016-05-25 06:00

Sverige bör ansluta sig till Nato

POLITIK:

Sverige har all anledning att gå med i Nato!

Att vi klarade oss från andra världskriget berodde inte på att vi var neutrala: Tyskland var beroende av vår malm för att kunna kriga, och av att kunna forsla soldater på vår järnväg; därför anföll de oss inte.

Dessutom sände USA hjälp till Europa. Utan dem och England hade kanske Tyskland vunnit kriget.

A Larsson

Sverige har all anledning att gå med i Nato!

Att vi klarade oss från andra världskriget berodde inte på att vi var neutrala: Tyskland var beroende av vår malm för att kunna kriga, och av att kunna forsla soldater på vår järnväg; därför anföll de oss inte.

Dessutom sände USA hjälp till Europa. Utan dem och England hade kanske Tyskland vunnit kriget.

A Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.