2016-05-25 06:00

2016-05-25 06:00

Glad pensionär vill se moskéer

RELIGION:

Det vore på tiden att vi visar lite hänsyn i vårt demokratiska land, och tillåter minst ett moskébygge med böneutrop i varje kommun, eller rent av varje socken. Vilken fulländad eufori att få se och höra dess gudomliga budskap!

Pensionär

Det vore på tiden att vi visar lite hänsyn i vårt demokratiska land, och tillåter minst ett moskébygge med böneutrop i varje kommun, eller rent av varje socken. Vilken fulländad eufori att få se och höra dess gudomliga budskap!

Pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.