2016-05-24 06:00

2016-05-24 06:00

Kolla kristendomens syn på kvinnor och homosexualitet

RELIGION: Blandar ihop islam och extrem islamism

Svar till signaturen Realisten på Rud (NWT 23/5):

Du skriver att vårt samhälle är jämställt, tolerant och demokratiskt. Jag antar att du ställer dig själv utanför det här fina samhället eftersom hela din insändare talar emot det.

Du har nog blandat ihop islam med extrem islamism. Visst, sånt kan hända, men gör dig då en tjänst och läs på lite! Prata med de där människorna som vill ha en moské, du som är så tolerant och demokratisk. Jag lovar att du kommer lära dig något.

Och när du ändå håller på: ta en titt på kristendomen och kolla vad de ursprungliga tankarna om kvinnor och homosexualitet var – och i många fall fortfarande är. Jag ser fram emot nästa insändare där du manar till att ta plocka ner alla kyrkor!

Humanisten på Herrhagen

Svar till signaturen Realisten på Rud (NWT 23/5):

Du skriver att vårt samhälle är jämställt, tolerant och demokratiskt. Jag antar att du ställer dig själv utanför det här fina samhället eftersom hela din insändare talar emot det.

Du har nog blandat ihop islam med extrem islamism. Visst, sånt kan hända, men gör dig då en tjänst och läs på lite! Prata med de där människorna som vill ha en moské, du som är så tolerant och demokratisk. Jag lovar att du kommer lära dig något.

Och när du ändå håller på: ta en titt på kristendomen och kolla vad de ursprungliga tankarna om kvinnor och homosexualitet var – och i många fall fortfarande är. Jag ser fram emot nästa insändare där du manar till att ta plocka ner alla kyrkor!

Humanisten på Herrhagen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.