2016-05-24 06:00

2016-05-24 06:00

Ge alla barn samma chanser

RÄTTVISA:

I Sverige finns 232 000 barn som lever i ekonomiskt hårt utsatta hem, enligt Rädda Barnen. Det bästa vi kan göra för alla dessa stackars barn är att skapa ett rättvist samhälle med mindre klyftor, så alla barn ges samma möjlighet att lyckas i livet.

Det är de värda, tycker jag.

Mika Takamäki

I Sverige finns 232 000 barn som lever i ekonomiskt hårt utsatta hem, enligt Rädda Barnen. Det bästa vi kan göra för alla dessa stackars barn är att skapa ett rättvist samhälle med mindre klyftor, så alla barn ges samma möjlighet att lyckas i livet.

Det är de värda, tycker jag.

Mika Takamäki

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.