2016-05-23 06:00

2016-05-23 06:00

Unga som inte får vägledning

STÖRNINGAR:

Svar till Sören Wäppling (NWT 14/5):

Det handlar inte om ungdomar generellt utan om en klick av ungdomar som inte får en vettig vägledning av sina föräldrar vilka förmodligen själva inte har utvecklats nämnvärt sedan tonåren och därför stöttar sina barn i allting. Det är varken nyttigt för ungdomarna och deras utveckling eller alla oss andra, som får ta konsekvenserna i form av störd nattro.

Hans-Tommy Berg

Svar till Sören Wäppling (NWT 14/5):

Det handlar inte om ungdomar generellt utan om en klick av ungdomar som inte får en vettig vägledning av sina föräldrar vilka förmodligen själva inte har utvecklats nämnvärt sedan tonåren och därför stöttar sina barn i allting. Det är varken nyttigt för ungdomarna och deras utveckling eller alla oss andra, som får ta konsekvenserna i form av störd nattro.

Hans-Tommy Berg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.