2016-05-23 06:00

2016-05-23 06:00

Divalater i vårdkön

HÖGA KRAV:

Svar till signaturen Besviken patient (NWT 20/5):

Vilka krav du har! Du fick en tid cirka tre veckor efter besök på din vårdcentral, men den passade dig inte... Då får du nog prioritera om i din almanacka eller acceptera den tid du fick i stället. Divafasoner!

Jan

Svar till signaturen Besviken patient (NWT 20/5):

Vilka krav du har! Du fick en tid cirka tre veckor efter besök på din vårdcentral, men den passade dig inte... Då får du nog prioritera om i din almanacka eller acceptera den tid du fick i stället. Divafasoner!

Jan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.