2016-05-13 06:00

2016-05-13 06:00

Missnöjd med Skutbergets förfall

KARLSTAD:

Har Karlstads kommun inte längre något ansvar för Skutberget? Vid besök den 10/5 kunde jag konstatera att ingen ändring har gjorts sedan förra sommaren, förfallet är totalt! Det är nergrisat vid stranden! där står ett bord nerkletat med fågelbajs. En stor sandhög väntar på att något uträttas på området. Där står också en rostig grill, tråkigt att beskåda.

Förr fanns en badhytt för besökare, ordning och reda rådde! Denna plats grundades av Anders Forsell och var en stor gärning i hans liv. Han skulle nog ha blivit mycket ledsen över utvecklingen på Skutberget. En turistbuss med kineser anlände till skiten när jag var där...

Med förhoppning om förbättring – snarast!

Natur- och badälskare

Har Karlstads kommun inte längre något ansvar för Skutberget? Vid besök den 10/5 kunde jag konstatera att ingen ändring har gjorts sedan förra sommaren, förfallet är totalt! Det är nergrisat vid stranden! där står ett bord nerkletat med fågelbajs. En stor sandhög väntar på att något uträttas på området. Där står också en rostig grill, tråkigt att beskåda.

Förr fanns en badhytt för besökare, ordning och reda rådde! Denna plats grundades av Anders Forsell och var en stor gärning i hans liv. Han skulle nog ha blivit mycket ledsen över utvecklingen på Skutberget. En turistbuss med kineser anlände till skiten när jag var där...

Med förhoppning om förbättring – snarast!

Natur- och badälskare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.