2016-05-12 06:00

2016-05-12 06:00

Kommunen känner till problemet

FORSHAGA:

Svar till signaturen Pendlarna (NWT 4/5):

Vi är medvetna om problemet och för diskussioner med Trafikverket och Värmlandstrafik om en bättre lösning.

Det är för barnens säkerhet som vi har tagit beslutet att bussen ska stanna vid avtagsvägen i stället för att låta dem gå längs vägen till busshållsplatsen. Frågan kommer att tas upp vid ett möte i slutet av maj.

Morgan Häggbom

Teknisk chef

Svar till signaturen Pendlarna (NWT 4/5):

Vi är medvetna om problemet och för diskussioner med Trafikverket och Värmlandstrafik om en bättre lösning.

Det är för barnens säkerhet som vi har tagit beslutet att bussen ska stanna vid avtagsvägen i stället för att låta dem gå längs vägen till busshållsplatsen. Frågan kommer att tas upp vid ett möte i slutet av maj.

Morgan Häggbom

Teknisk chef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.