2016-05-07 06:00

2016-05-07 06:00

Kamratskap som splittras

ÅMÅL:

Alla som var på Vilkenborg i söndags och tittade på klassfotbollen såg också vilken laganda och kamratskap som finns i klasserna. Dessa klasser ska from i augusti splittras och bussas runt hela stan, allt på grund av att politikerna i Åmål axlat ett för stort ansvar som i sin tur resulterat i en ohållbar situation, och som våra barn nu får bekosta i form av att deras klasser splittras upp! Vad tänker politikerna göra nästa år om det visar sig att detta ”koncept” inte lyckas? Kanske man ska splittra politikerna i stället?

Ta ansvar för era misstag!

Alla som var på Vilkenborg i söndags och tittade på klassfotbollen såg också vilken laganda och kamratskap som finns i klasserna. Dessa klasser ska from i augusti splittras och bussas runt hela stan, allt på grund av att politikerna i Åmål axlat ett för stort ansvar som i sin tur resulterat i en ohållbar situation, och som våra barn nu får bekosta i form av att deras klasser splittras upp! Vad tänker politikerna göra nästa år om det visar sig att detta ”koncept” inte lyckas? Kanske man ska splittra politikerna i stället?

Ta ansvar för era misstag!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.