2016-05-02 06:00

2016-05-02 06:00

Satsningarna märks senare

POLTIK:

Svar till signaturen Nils P (NWT 28/4):

Alliansregeringarna har alltid vänt överskott i statens finanser till underskott vilket innebär att nuvarande regering fick ta över ett minus. Kaos i riksdagen 2014 gjorde att regeringen tvingades styra med en alliansbudget 2015. Nu, med egen budget, sjunker arbetslösheten, tillväxt och BNP ökar, satsningar sker på gamla barn och sjuka. Alla utsatta grupper har fått det bättre men det märks på allvar först senare under mandatperioden. Att skadeglatt le visar bara på en viss okunnighet. Jag tror du inte skulle gilla om allt vändes om över en natt och det gör inte näringslivet eller samhället i övrigt heller.

Sören W

Edsvalla

Svar till signaturen Nils P (NWT 28/4):

Alliansregeringarna har alltid vänt överskott i statens finanser till underskott vilket innebär att nuvarande regering fick ta över ett minus. Kaos i riksdagen 2014 gjorde att regeringen tvingades styra med en alliansbudget 2015. Nu, med egen budget, sjunker arbetslösheten, tillväxt och BNP ökar, satsningar sker på gamla barn och sjuka. Alla utsatta grupper har fått det bättre men det märks på allvar först senare under mandatperioden. Att skadeglatt le visar bara på en viss okunnighet. Jag tror du inte skulle gilla om allt vändes om över en natt och det gör inte näringslivet eller samhället i övrigt heller.

Sören W

Edsvalla

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.