2016-05-02 10:13

2016-05-02 10:13

Inte ett ord om pensionärerna

1 MAJ:

Inte ett ord av statsminister Löfven i sitt förstamajtal om oss pensionärer som har byggt landet. Vi med kanske bara 7 000 kronor per månad, vilken hjälp får vi? Är det bara under tiden vi har ett arbete som vi ska överleva? Vi är inte hjälpta av nybyggnationer där hyran ligger på 8 000–10 000 i månaden!

Löfven borde till så att ett bostadstillägg gjorde att vi kunde överleva! Höj taket för bostadstillägg då hyrorna i dag gör att pensionärerna inte klarar av att betala dessa höga kostnader!

Kenneth på Sundsta

Inte ett ord av statsminister Löfven i sitt förstamajtal om oss pensionärer som har byggt landet. Vi med kanske bara 7 000 kronor per månad, vilken hjälp får vi? Är det bara under tiden vi har ett arbete som vi ska överleva? Vi är inte hjälpta av nybyggnationer där hyran ligger på 8 000–10 000 i månaden!

Löfven borde till så att ett bostadstillägg gjorde att vi kunde överleva! Höj taket för bostadstillägg då hyrorna i dag gör att pensionärerna inte klarar av att betala dessa höga kostnader!

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.