2016-05-02 06:00

2016-05-02 06:00

E18 tränger sig på

KARLSTAD:

Hur och när tänker man göra något med vår härliga motionsslinga på Skutberget, nu när delar av den löper kant i kant med den nya sträckningen av E 18? Det är inte precis någon naturupplevelse utan handlar mer om buller och avgaser! Slingan måste väl snarast dras om?

Lufsen

Hur och när tänker man göra något med vår härliga motionsslinga på Skutberget, nu när delar av den löper kant i kant med den nya sträckningen av E 18? Det är inte precis någon naturupplevelse utan handlar mer om buller och avgaser! Slingan måste väl snarast dras om?

Lufsen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.