2016-04-30 06:00

2016-04-30 06:00

Under attack av mäklare

BOENDE:

Jag har under senare tid blivit uppringd av mäklare som undrar om jag inte skulle kunna tänka mig att sälja min lägenhet på grund av stor efterfrågan...

Det är näst intill oförskämt! Ska jag flytta bara för att de ska få sälja? Vart ska jag då ta vägen? Jag har gjort mitt val att bo där jag bor och skulle jag vilja sälja min lägenhet så är det jag som bestämmer när, inte de.

Vivi-Ann

Jag har under senare tid blivit uppringd av mäklare som undrar om jag inte skulle kunna tänka mig att sälja min lägenhet på grund av stor efterfrågan...

Det är näst intill oförskämt! Ska jag flytta bara för att de ska få sälja? Vart ska jag då ta vägen? Jag har gjort mitt val att bo där jag bor och skulle jag vilja sälja min lägenhet så är det jag som bestämmer när, inte de.

Vivi-Ann

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.