2016-04-30 06:00

2016-04-30 06:00

MP – EN samling naiva drömmare

POLITIK:

Inget ont som inte har något gott med sig. När Stefan Löfven kom till makten ställdes det stora förhoppningar till honom, en riktig arbetargrabb, ingen politisk broiler, en stadig person som kände till industrins villkor och dess viktiga roll för ett ekonomiskt stabilt Sverige. Men Löfven tog med öppna armar till sig Miljöpartiet som regeringspartner, många var vi som förvånades och bävade för hur det skulle gå. Nu har vi facit, en katastrof för Löfven och Socialdemokraterna, men kanske det bästa som hänt i svensk politik på mycket länge. Vi kommer att tacka Löfven för att han mer eller mindre omedvetet öppnade ögonen på den stora allmänheten för vad Miljöpartiet verkligen står för. En samling godtrogna och naiva drömmare, de är så rädda att bli kallade rasister och islamofober att det inte ens kunde hålla rent utanför sin egen dörr. Ett parti som har tillåtit sig att infiltrerats av mörka krafter ända upp i ministernivå. Och vilka ministrar sen, jösses, en som står och lipar inför tv-kamerorna som en unge som inte fått sin vilja igenom, det vore något att hålla i handen om det verkligen skulle krisa.

Nils P

Kil

Inget ont som inte har något gott med sig. När Stefan Löfven kom till makten ställdes det stora förhoppningar till honom, en riktig arbetargrabb, ingen politisk broiler, en stadig person som kände till industrins villkor och dess viktiga roll för ett ekonomiskt stabilt Sverige. Men Löfven tog med öppna armar till sig Miljöpartiet som regeringspartner, många var vi som förvånades och bävade för hur det skulle gå. Nu har vi facit, en katastrof för Löfven och Socialdemokraterna, men kanske det bästa som hänt i svensk politik på mycket länge. Vi kommer att tacka Löfven för att han mer eller mindre omedvetet öppnade ögonen på den stora allmänheten för vad Miljöpartiet verkligen står för. En samling godtrogna och naiva drömmare, de är så rädda att bli kallade rasister och islamofober att det inte ens kunde hålla rent utanför sin egen dörr. Ett parti som har tillåtit sig att infiltrerats av mörka krafter ända upp i ministernivå. Och vilka ministrar sen, jösses, en som står och lipar inför tv-kamerorna som en unge som inte fått sin vilja igenom, det vore något att hålla i handen om det verkligen skulle krisa.

Nils P

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.