2016-04-30 06:00

2016-04-30 06:00

Förnämligt men oåtkomligt dass

UPPTAGET:

Varför i herrans namn har man satt upp ett förnämligt dass på gamla I 2-området om man inte kan använda det? Dasset är låst, och det var det även i vinteras. När menar de ansvariga att kissäsongen infaller?

Kissen

Varför i herrans namn har man satt upp ett förnämligt dass på gamla I 2-området om man inte kan använda det? Dasset är låst, och det var det även i vinteras. När menar de ansvariga att kissäsongen infaller?

Kissen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.