2016-04-27 06:00

2016-04-27 06:00

Skolarbete till musik

MOBILER:

Jag tycker att man ska få använda mobilerna på lektionstid, för i vissa ämnen kan det användas som hjälpmedel. Man kan också behöva lyssna på musik för att kunna koncentrera sig under lektionstid.

De som kan sköta sig och sina mobiltelefoner drabbas av att inte få använda dem. Om det är några som inte sköter sig så får man väl ta mobilerna från dem, i stället för att förbjuda alla att ha mobil.

Nalle Puh

Jag tycker att man ska få använda mobilerna på lektionstid, för i vissa ämnen kan det användas som hjälpmedel. Man kan också behöva lyssna på musik för att kunna koncentrera sig under lektionstid.

De som kan sköta sig och sina mobiltelefoner drabbas av att inte få använda dem. Om det är några som inte sköter sig så får man väl ta mobilerna från dem, i stället för att förbjuda alla att ha mobil.

Nalle Puh

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.