2016-04-27 06:00

2016-04-27 06:00

Intresse för religion

HANDSKAKNING:

Undrar vilken religion Åsa Romson tillhör, hon ville ju inte ta Jimmy Åkesson i hand. Förvånade eftersom Miljöpartiet påstår att de står för alla människors lika värde, tydligen gäller inte det för nåra hundratusen svenskar som röstar på SD.

Hedningen

Undrar vilken religion Åsa Romson tillhör, hon ville ju inte ta Jimmy Åkesson i hand. Förvånade eftersom Miljöpartiet påstår att de står för alla människors lika värde, tydligen gäller inte det för nåra hundratusen svenskar som röstar på SD.

Hedningen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.