2016-04-27 06:00

2016-04-27 06:00

Bekämpa alla religioner!

2016:

Det är dax nu, det är ju trots allt 2016, att sätta ner foten och börja bekämpa och förhoppningsvis utrota allt vad religioner heter! Först när förvirringstillståndet många befinner sig i (att säga sig ha en tro, och allt de gör, är i den trons namn) släppt, och deras tankar klarnat, blivit rediga och ifrågasättande, kan vi andra börja hoppas på en bättre värld med fred och samverkan mellan alla länder o folk! En jämlikare värld utan krig och misär!

Björn

Det är dax nu, det är ju trots allt 2016, att sätta ner foten och börja bekämpa och förhoppningsvis utrota allt vad religioner heter! Först när förvirringstillståndet många befinner sig i (att säga sig ha en tro, och allt de gör, är i den trons namn) släppt, och deras tankar klarnat, blivit rediga och ifrågasättande, kan vi andra börja hoppas på en bättre värld med fred och samverkan mellan alla länder o folk! En jämlikare värld utan krig och misär!

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.