2016-04-26 06:00

2016-04-26 06:00

En skum husfasad

KARLSTAD:

Stadsbyggnadsnämnden kan väl inte tycka att fasaden till den nya fastigheten på Drottninggatan, intill Grand Hotel, passar till övriga byggnader? Hur tänkte de där? Eller blev nämndens ledamöter tillfällig blinda när ritningarna på fasaden visades?

Något skumt är det i alla fall med det hela...

Oslo

Stadsbyggnadsnämnden kan väl inte tycka att fasaden till den nya fastigheten på Drottninggatan, intill Grand Hotel, passar till övriga byggnader? Hur tänkte de där? Eller blev nämndens ledamöter tillfällig blinda när ritningarna på fasaden visades?

Något skumt är det i alla fall med det hela...

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.