2016-04-25 06:00

2016-04-25 06:00

Kommunen lagar skarvarna i Haga

KARLSTAD:

Svar till signaturen Cyklande Karlstadsbo (NWT 20/4):

Skarvarna på bron mellan Hagaborg och Haga uppstod när vi drog elledningar för att få belysning till utegymmet på Gubbholmen. Lagningen är beställd och skarvarna kommer att repareras inom kort.

När det gäller gamla stenbron, Östra bron, så är den avstängd för cykeltrafik under tiden som Tingvallabron repareras, för att bussarna ska kunna köra där. Reparationsarbetet på Tingvallabron kommer att vara klart i mitten på oktober och då kommer du kunna cykla på Östra bron igen.

Lisa Hygge

Kommunikatör för de tekniska förvaltningarna

Svar till signaturen Cyklande Karlstadsbo (NWT 20/4):

Skarvarna på bron mellan Hagaborg och Haga uppstod när vi drog elledningar för att få belysning till utegymmet på Gubbholmen. Lagningen är beställd och skarvarna kommer att repareras inom kort.

När det gäller gamla stenbron, Östra bron, så är den avstängd för cykeltrafik under tiden som Tingvallabron repareras, för att bussarna ska kunna köra där. Reparationsarbetet på Tingvallabron kommer att vara klart i mitten på oktober och då kommer du kunna cykla på Östra bron igen.

Lisa Hygge

Kommunikatör för de tekniska förvaltningarna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.