2016-04-25 06:00

2016-04-25 06:00

Ett bokslut över en era: vad gick alla pengar till?

VÄRMLANDSTRAFIK: Dags för tronskifte

Lars Bull, vd för Värmlandstrafik, ska sluta inom kort.

Något av det under hans år som chef: Värmlandstrafiks årliga underskott har stigit från cirka l00 miljoner kronor per år (2004) till 400 miljoner (2015); antalet resande har under samma tid endast ökat marginellt; personalen har däremot fördubblats; och en filial i Karlstad har tillkommit – Munkfors räckte väl inte till, och så behöver Lars Bull inte pendla.

Vi skattebetalare vill veta vad alla dessa miljoner har gått till.

Skattebetalare

Lars Bull, vd för Värmlandstrafik, ska sluta inom kort.

Något av det under hans år som chef: Värmlandstrafiks årliga underskott har stigit från cirka l00 miljoner kronor per år (2004) till 400 miljoner (2015); antalet resande har under samma tid endast ökat marginellt; personalen har däremot fördubblats; och en filial i Karlstad har tillkommit – Munkfors räckte väl inte till, och så behöver Lars Bull inte pendla.

Vi skattebetalare vill veta vad alla dessa miljoner har gått till.

Skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.