2016-04-23 06:00

2016-04-23 06:00

Dags att införa bötesstraff

BUSSVETT: Oskick av resenärer i alla åldrar

Jag åker buss i Karlstad minst fyra gånger i veckan och nästan varje gång har någon fötterna på sätet mittemot. Jag tycker att det är högst omoget att ha fötterna så eftersom skor smutsar ner väldigt mycket!

Man kan undra om personerna som gör på detta sätt även sitter med sina skor i soffan hemma. De som har fötterna på sätet är inte bara ungdomar utan folk i alla åldrar.

Jag tycker att man borde införa bötesstraff för de som har fötterna på sätet i bussen eftersom det kostar mycket att sedan rengöra sätena. Jag tycker synd om de som får lort på sina kläder på grund av att någon tidigare har haft sina smutsiga skor på sätet.

Jesper Holmgård

Jag åker buss i Karlstad minst fyra gånger i veckan och nästan varje gång har någon fötterna på sätet mittemot. Jag tycker att det är högst omoget att ha fötterna så eftersom skor smutsar ner väldigt mycket!

Man kan undra om personerna som gör på detta sätt även sitter med sina skor i soffan hemma. De som har fötterna på sätet är inte bara ungdomar utan folk i alla åldrar.

Jag tycker att man borde införa bötesstraff för de som har fötterna på sätet i bussen eftersom det kostar mycket att sedan rengöra sätena. Jag tycker synd om de som får lort på sina kläder på grund av att någon tidigare har haft sina smutsiga skor på sätet.

Jesper Holmgård

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.