2016-04-22 06:00

2016-04-22 06:00

Orolig för säkerheten i centrum

KARLSTAD:

Mitt i stan ser det ofta ut så här, framför allt på nätter och helger. Vi såg nyligen vad den mänskliga faktorn kan leda till när ett tåg var på väg ut på parkeringen vid Pressbyrån. Den gången gick det bra, men vad skulle hända om ett tåg brakade in på denna parkeringsplats? Det borde finnas andra platser att parkera dessa tågvagnar på. Tacksam för lugnande kommentar från miljö- och säkerhetsansvariga.

Anders på Trädgårdsgatan

Mitt i stan ser det ofta ut så här, framför allt på nätter och helger. Vi såg nyligen vad den mänskliga faktorn kan leda till när ett tåg var på väg ut på parkeringen vid Pressbyrån. Den gången gick det bra, men vad skulle hända om ett tåg brakade in på denna parkeringsplats? Det borde finnas andra platser att parkera dessa tågvagnar på. Tacksam för lugnande kommentar från miljö- och säkerhetsansvariga.

Anders på Trädgårdsgatan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.