2016-04-22 06:00

2016-04-22 06:00

Hjärnsläpp vid val av styrelse

LÄNSFÖRSÄKRINGAR :

Vad är det för dumheter som Länsförsäkringar håller på med, att styrelsen måste bestå av värmlänningar? Gäller inte kompetens i ett företag framför provinsiell ”etnicitet”? Självgodhet och självtillräcklighet kan inte ses som merit. Eller anses värmlänningen utgöra gräddan av all mänsklighet?

Kanske kundkretsen också bör begränsas? För säkerhets skull ska jag flytta mina försäkringar och bankärenden till annat bolag.

Inflyttad

Vad är det för dumheter som Länsförsäkringar håller på med, att styrelsen måste bestå av värmlänningar? Gäller inte kompetens i ett företag framför provinsiell ”etnicitet”? Självgodhet och självtillräcklighet kan inte ses som merit. Eller anses värmlänningen utgöra gräddan av all mänsklighet?

Kanske kundkretsen också bör begränsas? För säkerhets skull ska jag flytta mina försäkringar och bankärenden till annat bolag.

Inflyttad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.