2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Fy skäms, Miljöpartiet!

POLITIK:

Miljöpartiet i Karlstad borde skämmas i stället för att stödja en sådan som Kaplan. Man påstår sig stå för mänskliga rättigheter och allas lika värde, men stöttar en man som umgås med extremister, tar hit antisemiter och uttalar sig rasistiskt och chockerande, medan man inte anser att folk som röstar på Sverigedemokraterna är lika mycket värda som andra och mobbar och stänger ute SD-politiker både på riksnivå och kommunalt. Fy skäms! Så beter sig inte demokrater som står för mänskliga rättigheter.

Hans-Tommy Berg

Miljöpartiet i Karlstad borde skämmas i stället för att stödja en sådan som Kaplan. Man påstår sig stå för mänskliga rättigheter och allas lika värde, men stöttar en man som umgås med extremister, tar hit antisemiter och uttalar sig rasistiskt och chockerande, medan man inte anser att folk som röstar på Sverigedemokraterna är lika mycket värda som andra och mobbar och stänger ute SD-politiker både på riksnivå och kommunalt. Fy skäms! Så beter sig inte demokrater som står för mänskliga rättigheter.

Hans-Tommy Berg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.