2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Angrepp på Miljöpartiet

RIKSPOLITIK:

Människors lika värde, skola och miljöfrågor. Det är något som Miljöpartiet säger sig stå för. Manifesteras av Åsa Romson genom att inte ta emot en utsträckt hand av Jimmie Åkesson efter debatt i Sverige riksdag. Det hindrar ju inte Miljöpartiets Mehmet Kaplan äter middag med högerextrema personer, och påstår sig inte veta vem han sitter bredvid. Dessutom fördömer han inte organisationer som är för Islamistiskt våld. Miljöpartiet har försvårat för asylsökande som tar sig till Sverige genom att införa id-kontroller. Bromma flygplats kommer vara kvar och Miljöpartiet ger klartecken till Sveriges största motorvägssatsning på länge, Norra länken Stockholm. Det tyska kolet som Vattenfall äger kommer att säljas och brännas upp av någon annan när regeringen där Miljöpartiet ingår ger klartecken för försäljning. Gustav Fridolins löfte om att han på 100 dagar skulle förändra skolan till världsklass. Behöver inte säga något om kärnkraften, den kommer tillsammans med den elintensiva industrin vara borta om några år. Heja Miljöpartiet!

Nils S

Människors lika värde, skola och miljöfrågor. Det är något som Miljöpartiet säger sig stå för. Manifesteras av Åsa Romson genom att inte ta emot en utsträckt hand av Jimmie Åkesson efter debatt i Sverige riksdag. Det hindrar ju inte Miljöpartiets Mehmet Kaplan äter middag med högerextrema personer, och påstår sig inte veta vem han sitter bredvid. Dessutom fördömer han inte organisationer som är för Islamistiskt våld. Miljöpartiet har försvårat för asylsökande som tar sig till Sverige genom att införa id-kontroller. Bromma flygplats kommer vara kvar och Miljöpartiet ger klartecken till Sveriges största motorvägssatsning på länge, Norra länken Stockholm. Det tyska kolet som Vattenfall äger kommer att säljas och brännas upp av någon annan när regeringen där Miljöpartiet ingår ger klartecken för försäljning. Gustav Fridolins löfte om att han på 100 dagar skulle förändra skolan till världsklass. Behöver inte säga något om kärnkraften, den kommer tillsammans med den elintensiva industrin vara borta om några år. Heja Miljöpartiet!

Nils S

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.