2016-04-19 06:00

2016-04-19 06:00

Rökare borde skämmas!

SJUKHUSENTRÉER:

Snälla rara rökare. Sluta röka utanför entréer där vi, allmänheten, ska passera. Igår var jag med min astmasjuke pappa som skulle transporteras med ambulans mellan boendet och sjukhuset. Vid båda entréerna stod fruntimmer och rökte. Skäms!

Ingela Hedberg

Snälla rara rökare. Sluta röka utanför entréer där vi, allmänheten, ska passera. Igår var jag med min astmasjuke pappa som skulle transporteras med ambulans mellan boendet och sjukhuset. Vid båda entréerna stod fruntimmer och rökte. Skäms!

Ingela Hedberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.