2016-04-18 06:00

2016-04-18 06:00

:

Lustigt detta hur folk reagerar. Flyttade till Vålberg för snart två år sen till en bostad på Långgatan i närheten av gamla tågstationen och både ser och hör tågen nära.Jag va dessutom beredd på tågtrafik, en järnväg missar man ju inte hur som helst.Jag sover som ett spädbarn på natten och blir vaggad till sömns när de största tågen kommer. Ingen annan i familjen gnäller heller.Visst tavlorna hänger på trekvarten och man kan inte samtala ute på baksidan när godstågen kommer, men vad gör det egentligen? Varför flytta in nära en järnväg och sen klaga?Om jag måste klaga på något så är jag nog mest missnöjd med fartdårarna längs Långgatan som kör långt över 50km/h, gärna ska deras fula bilar bröla mycket med.Gärna uppe och sladdar på trottoaren vintertid dessutom..Tågen håller iallafall hastigheten och risken för en olycka är låg, till skillnad mot fartdårarna på Långgatan som snart kör på ett djur, en cyklist eller ett barn....

Zzznark...

Lustigt detta hur folk reagerar. Flyttade till Vålberg för snart två år sen till en bostad på Långgatan i närheten av gamla tågstationen och både ser och hör tågen nära.Jag va dessutom beredd på tågtrafik, en järnväg missar man ju inte hur som helst.Jag sover som ett spädbarn på natten och blir vaggad till sömns när de största tågen kommer. Ingen annan i familjen gnäller heller.Visst tavlorna hänger på trekvarten och man kan inte samtala ute på baksidan när godstågen kommer, men vad gör det egentligen? Varför flytta in nära en järnväg och sen klaga?Om jag måste klaga på något så är jag nog mest missnöjd med fartdårarna längs Långgatan som kör långt över 50km/h, gärna ska deras fula bilar bröla mycket med.Gärna uppe och sladdar på trottoaren vintertid dessutom..Tågen håller iallafall hastigheten och risken för en olycka är låg, till skillnad mot fartdårarna på Långgatan som snart kör på ett djur, en cyklist eller ett barn....

Zzznark...

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.