2016-04-16 14:30

2016-04-16 21:32

Biskopar ska bo i lägenhet

BOENDEFORM:

Vad finns det egentligen för gudstro hos en biskop? Han eller hon bor i jätte stor herrgård. Är detta rimligt? En biskop skulle kunna ta emot massor av människor som har det besvärligt. Detta med gudstro är det bara ett spel för galleriet, biskopen är ju bara en vanlig arbetsledare.

Gör om biskopsgårdarna till pastorsexpeditionen, så kan biskoparna bo i en egen villa eller lägenhet.

Björn

Vad finns det egentligen för gudstro hos en biskop? Han eller hon bor i jätte stor herrgård. Är detta rimligt? En biskop skulle kunna ta emot massor av människor som har det besvärligt. Detta med gudstro är det bara ett spel för galleriet, biskopen är ju bara en vanlig arbetsledare.

Gör om biskopsgårdarna till pastorsexpeditionen, så kan biskoparna bo i en egen villa eller lägenhet.

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.