2016-04-14 06:03

2016-04-14 06:03

Tänk på oss med hjul

VÄRMLANDS MUSEUM

Jag skulle åka och lyssna på Skåre Big Band som skulle spela på museet. Ddet visade sig att det inte fanns någon plats för min permobil. Jo om jag ville kunde jag sitta bredvid orkestern. Min önskan är att ni gör Hörsalen tillgänglig även för oss med hjul.

Maud Regosa

Jag skulle åka och lyssna på Skåre Big Band som skulle spela på museet. Ddet visade sig att det inte fanns någon plats för min permobil. Jo om jag ville kunde jag sitta bredvid orkestern. Min önskan är att ni gör Hörsalen tillgänglig även för oss med hjul.

Maud Regosa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.