2016-04-13 09:56

2016-04-13 09:56

Musikälskare var är du?

KONSERT

Karlstads Kammarmusiksällskap bjöd i söndags på en otroligt förnämlig konsert, med bland annat en helt lysande pianokonsert med en minst lika lysande pianist vid flygeln av märket Bösendorfer. Men varför var det så få som bara runt hundra i publiken? Musikälskare, var är du någonstans?

Ebba Christina Larsdotter

Musikpedagog, kör- och orkesterledare samt socionom

Karlstads Kammarmusiksällskap bjöd i söndags på en otroligt förnämlig konsert, med bland annat en helt lysande pianokonsert med en minst lika lysande pianist vid flygeln av märket Bösendorfer. Men varför var det så få som bara runt hundra i publiken? Musikälskare, var är du någonstans?

Ebba Christina Larsdotter

Musikpedagog, kör- och orkesterledare samt socionom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.