2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

Lägg alla kort på bordet!

KARLSTAD AIRPORT

Landmark måste ju ha en hållhake på hela kommunstyrelsen eftersom man måste köpa ut honom för 860 000 plus sociala avgifter på 35 procent lika med 1,2 miljoner kronor.

När dessa pengar är spenderade, och det kommer att gå fort, så kan han komma igen med nya krav. Vad alla sunda människor kan räkna ut är ju att kommunledningen backat upp honom för prestigen att få Frankfurtlinjen. Nu när det blåser snålt är det bättre att betala än att berätta sanningen. Att Landmark sedan är en slarver kan vi inte ta ifrån honom men det är säkert flera som har fått kalla fötter.

Cyklisten

När dessa pengar är spenderade, och det kommer att gå fort, så kan han komma igen med nya krav. Vad alla sunda människor kan räkna ut är ju att kommunledningen backat upp honom för prestigen att få Frankfurtlinjen. Nu när det blåser snålt är det bättre att betala än att berätta sanningen. Att Landmark sedan är en slarver kan vi inte ta ifrån honom men det är säkert flera som har fått kalla fötter.

Cyklisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.