2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

Hoppas det blir avräkning

KARLSTAD AIRPORT

Vi får hoppas att Karlstads kommun gör avräkning mot det Landmark plockat ned i egen ficka så kanske det visar sig att han i stället blir betalningsskyldig.

Man får även hoppas att alla anställda inom kommunen har samma förmåner om man missköter sig och då får ett rejält avgångsvederlag. Tyvärr är nog så inte fallet. För andra blir det sparken och inte ens fem öre.

Hans Jonasson

Man får även hoppas att alla anställda inom kommunen har samma förmåner om man missköter sig och då får ett rejält avgångsvederlag. Tyvärr är nog så inte fallet. För andra blir det sparken och inte ens fem öre.

Hans Jonasson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.